Anne Vikander

Anne Vikander

Anne Vikander

Psykosyntesterapi

Anne Vikander har en 4-årig utbildning till Dipl. Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin Stockholm. Hon är lärarassistent på PsykosyntesAkademins utbildning till psykosyntesterapeut, och har en bakgrund inom akutsjukvården och även inom HR. Hon har också ett volontäruppdrag med telefon och chattstöd på föreningen Mind – för psykisk hälsa.

Holistisk syn och relationer viktiga
Psykosyntes har en holistisk syn på människan, och innebär också möjligheten att arbeta med både KBT och Gestalt – tekniker utifrån individuellt behov.

Det mänskliga mötet är viktigt. Mycket i våra liv handlar om relationer, och ofta är det också där vi möter svårigheter. Och en av de viktigaste relationerna är trots allt just den till oss själva.

Mer tillgång till dig själv
I terapin arbetar vi tillsammans för att finna, skapa förståelse för och försöka klargöra själva orsaken till ditt problem eller smärta. Terapin kommer också att fokusera på dina tankar känslor beteende. Genom arbetet i terapin får du en ökad förståelse för dig själv och självkännedom. Du får mer tillgång till dig själv, vilket ger dig ökade möjligheter att välja hur du vill ha det i ditt liv. Arbetet leder oftast till både konkreta och bestående förändringar i vardagen och livet.

Anne arbetar både med företag och privatpersoner. Hon erbjuder även kvällstider, för mer information se gärna hemsidan.

Varmt välkommen!

Hemsida: www.annevikander.se

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK