Sandra Linnéadotter

Psykosyntesterapeut

http://www.linneadotter.se

Sandra Linnéadotter är diplomerad samtalsterapeut med psykosyntes som grund, utbildad vid Humanova. Sandra tar emot klienter på kvällstid, från kl. 16.30 och framåt.

Jag tror att vi växer genom att få spegla våra tankar i andras. Jag tror att vi då och då behöver få nya ögon på våra tankar om oss själva och livet. Varsamma, kärleksfulla puffar på vår väg när sikten grumlas. En påminnelse om att vi är större än det som syns. Näring till vår tillit när den svajar. Uppmuntran att följa det som känns viktigt och sant innerst inne.

Bär du på frågor som: Varför känner jag som jag gör? Varför agerar jag som jag gör? Hur tar jag mig ur den kris jag befinner mig i? Hur kan jag ta bättre hand om mig och tycka om mig själv? Hur begränsar min historia min livskvalitet i dag? Hur kan jag förverkliga det jag längtar efter? I terapi arbetar vi djupare och mer långsiktigt än i coaching. Vi arbetar för att du ska få en ökad medvetenhet om dina tankar, känslor, beteendemönster och föreställningar om dig själv och livet - varför de sätter krokben för dig och hur du kan förändra det som inte leder dig dit du vill.

Alla upplever vi smärta, det är en ofrånkomlig del av livet. Men i allmänhet hanterar vi inte vår inre smärta särskilt effektivt. Med en djupare självkännedom blir det lättare att kunna göra medvetna och goda livsval. Vägen till förändring går stegvis, utifrån dina behov och i din takt. Vi möts utifrån det som är viktigt för dig här och nu. Tillsammans synliggör vi mönster, ser vad som styr dig idag och utforskar hur du skulle vilja ha det. Du kommer till ett tryggt rum där du möts med empati, tålamod och tillit till just din process. Min roll är att stödja dig i din förståelse för vem du är, vilka behov du har och hur du hittar vägen till det du vill.

 

Jag nås på telefonnummer 0730-91 91 03 eller på mejl sandra@linneadotter.se

Besök www.linneadotter.se för mer information.

 

Varmt välkommen!

Sandra

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK